História vývoja technológie ultrazvukového čistenia

2022-09-26

Ultrazvukový jav bol prvýkrát pozorovaný na začiatku 20. storočia, avšak jeho výhodypriemyselné čistiace aplikáciesa naplno realizovali až začiatkom 60. rokov 20. storočia. Keď podniky vstupujú do 21. storočia, už nesledujú len výkon, veľkosť a produktivitu produktov, ale aj bezpečnosť a zdravie rôznych zariadení na čistenie ultrazvukom, čo prinútilo výrobcov vážne študovať technológiu ultrazvukového čistenia.
Dnešné priemyselné ultrazvukové čistiace systémy pracujú vo frekvenčnom rozsahu 18 kHz až 170 kHz. V počiatočných štádiách priemyselného ultrazvukového čistenia zvyčajne väčšina čistiacich aplikácií pracuje pri frekvenciách medzi 25 a 40 kHz. So stále zložitejšími produktmi a vládnymi očakávaniami na výrobné procesy šetrné k životnému prostrediu sa podniky obrátili na presné priemyselné ultrazvukové čistiace systémy, aby splnili tieto očakávania a zároveň zvýšili produktivitu a ziskovosť.

Clangsonic bol vždy inovátorom v poskytovaní technológie priemyselného ultrazvukového čistenia zákazníkom.



  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy